Το νέο βιβλίου του Β.Σ. για την Ε.Ε.

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ σ. Βαγγέλη ΣΑΚΚΑΤΟΥ

για την “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ”

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις “ΔΡΟΜΩΝ” το νέο επίκαιρο βιβλίο του συγγραφέα Βαγγέλη Σακκάτου: ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ. Ο ΛΑΚΚΟΣ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ”. «Οι ναζιστικές καταβολές της “Ευρωπαϊκής Ένωσης των Βρυξελλών”. Αυτά που πάντα θέλατε να μάθετε για την “Ε.Ε. των Βρυξελλών” αλλά κανείς δεν τολμούσε να σας τα πει!».

Διαβάστε το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις “ΔΡΟΜΩΝ” το νέο επίκαιρο βιβλίο του συγγραφέα Βαγγέλη Σακκάτου: “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ. Ο ΛΑΚΚΟΣ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ”. «Οι ναζιστικές καταβολές της “Ευρωπαϊκής Ένωσης των Βρυξελλών”. Αυτά που πάντα θέλατε να μάθετε για την “Ε.Ε. των Βρυξελλών” αλλά κανείς δεν τολμούσε να σας τα πει!».
Ο Walter Hallstein (1901-1982), καθηγητής των νομικών και οικονομικών επιστημών και κοσμήτορας των αντί¬στοιχων σχολών των Πανεπιστημίων της Φραγκφούρτης του Μάιν και του Ροστόκ της Βαλτικής θάλασσας, ιδρυτής και πρόεδρος του συλλόγου ναζιστών νομικών “Προστάτες του Νόμου”, υπήρξε ο νομικός πυλώνας του 3ου Ράιχ. Εντεταλμένος του μεγάλου γερμανικού καρτέλ των Χημικών του Πετρελαίου και των Φαρμάκων (ΙΟ-Farben), βα¬σικού στηρίγματος του Χίτλερ στο 2° παγκόσμιο ιμπεριαλιστικό πόλεμο και του κάιζερ Wilhelm στον 1ο, είχε επεξερ¬γαστεί ένα πρόγραμμα για τη διοίκηση των κατακτημένων από τη χιτλερική Γερμανία χωρών, αν αυτή νικούσε τότε.
Το πρόγραμμα αυτό διατυπώθηκε σαφώς στην “Κατακτητική ομιλία” του, που έγινε στο Ροστόκ μπροστά στη χιτλερική ηγεσία στις 23-01-1939.
Δύο χρόνια αργότερα, το 1941, το πρόγραμμα αυτό ολοκληρώθηκε, με το βιβλίο του ναζιστή συγγραφέα Arno Solter, επικεφαλής του επίσημου ναζιστικού “Κεντρικού Ερευνητικού Ινστιτούτου για την Εθνική Οικονομική Τάξη και την Οικονομία της Ευρύτερης Σφαίρας”, που είχε τον τίτλο “Το Καρτέλ της Ευρύτερης Σφαίρας” (“Das Grobaum Kartell”) με ιδιαίτερη αναφορά στο οργανωτικό του πλαίσιο.
Μεταπολεμικά ο Hallstein έκρυψε το ναζιστικό του παρελθόν και τη ναζιστική δράση του και έγινε μετά το 1950 το δεξί χέρι του ΑαεηΒΐιεί”, πρώτου καγκελάριου της Ομοσπονδιακής Δυτικής Γερμανίας και ο βασικός δημιουργός της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας (ΕΟΚ) και των άλλων παρεμφερών οργανισμών (EKAX/ESCO,ΔΕΕ/WEU,EKAE/EURATOM)), της οποίας ΕΟΚ υπήρξε πρόεδρος από το 1958 μέχρι το 1967. Δέκα ολόκληρα χρόνια.
Με αυτή του την ιδιότητα πέρασε όλα τα έτοιμα προγράμματα του 3ου Ράιχ για τις κατακτημένες χώρες, ως προ¬γράμματα της ΕΟΚ, της σημερινής Ευρίοπαϊκής Ένωσης, τα οποία και υφιστάμεθα σήμερα όλοι οι ευρωπαϊκοί λαοί.
Παράλληλα ο W.H. φρόντισε να κάμει πρεσβευτή της ΟΔΓ στις Βρυξέλλες το χιτλερικό δικαστή C.F. Ophuels, αφού προηγούμενα τον είχε χρίσει δόκτορα και καθηγητή των νομικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Φραγκφούρτης. Αυτός θα γίνει σε λίγο ο ιδρυτής του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, ανώτατου Δικαστηρίου της Ε.Ε.
Έτσι, όλη η προεργασία του 3ου Ράιχ για τις κατακτημένες ευρωπαϊκές χώρες, αξιοποιήθηκε πλήρως από τον Walter Hallstein στην ΕΟΚ/ΈΕ.
Το βιβλίο του Β.Σ. είναι μελέτη και παρουσίαση του συγκλονιστικά αποκαλυπτικού βιβλίου των Paul Anthony Taylor (Άγγλου). Aleksandras Niedzwiecki (Πολωνής), Mathia Rath (Γερμανού) και August Kowalczyk (Πολωνού), με τίτλο: «ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΈΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ “Ε.Ε. ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ”», που κυκλοφόρησε το 2011 από το Ίδρυμα Dr. Rath Health Foundation στην Ολλανδία, σε διάφορες γλώσσες και στα ελληνικά.

Στοιχεία του νέου βιβλίου:

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Βαγγέλης Σακκάτος
ΤΙΤΛΟΣ: “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ. Ο ΛΑΚΚΟΣ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ”
«Οι Ναζιστικές καταβολές της “Ευρωπαϊκής Ένωσης των Βρυξελλών”»
ΣΕΛΙΔΕΣ: 48 ΤΙΜΗ: 5
ΕΚΔΟΣΕΙΣ: “ΔΡΟΜΩΝ” ΙSΒΝ: 978-960-694-156-6

Σχετικά άρθρα