«Θεματοφύλακες» Εθνικής Καθαρότητας

«ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ» ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ

Το γνωστό ηγετικό στέλεχος του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καθώς και βασικός αρθρογράφος του ΠΡΙΝ, ΔΕΛΑΣΤΙΚ Γ, σε άρθρο του, στο ΕΘΝΟΣ της 22/10/2012, με τον τίτλο «Μειονότητα θα γίνουν οι Κύπριοι στη Κύπρο;» διατυπώνει μια «δραματική ανησυχία» και «προειδοποίηση», ότι σε μερικά χρόνια  η Κύπρος δεν θα ανήκει στους Κυπρίους λόγω των… ξένων μεταναστών…

Διαβάστε την Συνέχεια…


 

«ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ» ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ

Το γνωστό ηγετικό στέλεχος του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, καθώς και βασικός αρθρογράφος του ΠΡΙΝ, ΔΕΛΑΣΤΙΚ Γ, σε άρθρο του, στο ΕΘΝΟΣ της 22/10/2012, με τον τίτλο «Μειονότητα θα γίνουν οι Κύπριοι στη Κύπρο;» διατυπώνει μια «δραματική προειδοποίηση», ότι σε μερικά χρόνια  η Κύπρος δεν θα ανήκει στους Κυπρίους. Κι αυτό διότι, όπως λέει, υπάρχει μεγάλο μεταναστευτικό ρεύμα στο νησί μετά το 2004. Σύμφωνα με το άρθρο του, με την τελευταία απογραφή στο νησί από τους 840.407 κατοίκους 170.383 έχουν ξένη υπηκοότητα, άρα 1 στους 5 κατοίκους (20%) δεν είναι Κύπριος. Κι αφού καταγράφει αναλυτικά, με κάθε λεπτομέρεια, ποιες εθνότητες και με τι αριθμό  η κάθε μία διαμένει στο νησί, αναρωτιέται ανήσυχος, αν θα σταματήσει με την κρίση η τάση συρρίκνωσης του ποσοστού των Κυπρίων στο πληθυσμό της Κύπρου!!!!
Οι «πατριωτικές» και «εθνικιστικές» ανησυχίες του «επαναστάτη» Δελάστικ, -που εκτός από το συγκεκριμένο άρθρο τις παρουσιάζει και σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και έντυπα που μιλάει και γράφει- εκφράζουν και ένα μεγάλο κομμάτι του ακροαριστερού συνονθυλεύματος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που αυτοπροσδιορίζεται μάλιστα και σαν «ριζοσπαστική και επαναστατική αριστερά».
Τέτοιες ανησυχίες και απόψεις, όμως, ανοικτά καλλιεργούν την ξενοφοβία και ενισχύουν με άμεσο τρόπο το ρατσιστικό κλίμα που αναπτύσσεται ενάντια στους μετανάστες, από το σύνολο του αστικού κόσμου στην Ελλάδα. Ανεξάρτητα αν το επιδιώκουν ή όχι, βοηθούν αποφασιστικά τις επιχειρήσεις σκούπα σαν αυτή του «Ξένιος Ζεις»του υπουργού Δένδια. «Νομιμοποιούν» στα μάτια των φοβισμένων και απελπισμένων μικροαστών την εγκληματική δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής ενάντια στους μετανάστες, δυναμώνουν την επιρροή της.
Ούτε οι Κύπριοι, ούτε οι Έλληνες, ούτε καμιάς άλλης χώρας, εργαζόμενοι, κινδυνεύουν από τους μετανάστες. Που λόγω πείνας, εξαθλίωσης, πολέμων, απελπισμένα αναζητούν καλύτερη τύχη σε διάφορες χώρες.
Για κάθε εργαζόμενο και ιδιαίτερα για τους μαρξιστές επαναστάτες, οι μετανάστες εργαζόμενοι δεν είναι ξένοι αλλά συνάδελφοι και σύντροφοι στον αγώνα ενάντια στους καπιταλιστές ληστές ‘όλων των χωρών. Και κύριο μέλημα τους  πρέπει να είναι, όχι να τους χωρίζουν αλλά να τους ενώνουν σαν μια γροθιά όλους μαζί, ανεξάρτητα από εθνικότητα, φυλή, χρώμα, θρησκεία ή όποια άλλη διάκριση. Δεν τους «ανησυχεί» η πληθυσμιακή αλλοίωση της χώρας τους, αλλά αγωνίζονται για να συγκροτήσουν το ενιαίο εργατικό μέτωπο, την ενιαία δράση όλων των δυνάμεων της εργατικής τάξης, (μαζί και των μεταναστών βέβαια), για το αποφασιστικό κτύπημα του φασιστικού κινδύνου, για την κατάργηση όλων των αντεργατικών μέτρων, για την ανατροπή του εκμεταλλευτικού σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, για την σοσιαλιστική απελευθέρωση της εργατικής τάξης και ολόκληρης της κοινωνίας.

2/11/2012 
ΝΟΤΑΡΑΣ Γ

Σχετικά άρθρα