ΠΡΟΚΑΤ η «εκλογή» Βενιζέλου

Δεν είναι μόνο ο Στέφανος Τζουμάκας, αλλά είναι κι άλλα πολλά παλιά μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο «δημοκρατικές» και «διάφανες» μέθοδες χρησιμοποιήθηκαν, για να εξασφαλιστεί το «αξιοπρεπές αποτέλεσμα» στην δήθεν εκλογή του αντικαταστάτη του Γ. Παπανδρέου στην αρχηγία του χρεοκοπημένου ψευτοσοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ…

 


ΠΡΟΚΑΤ η «εκλογή» Βενιζέλου

 

Δεν είναι μόνο ο Στέφανος Τζουμάκας, αλλά είναι κι άλλα πολλά παλιά μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο «δημοκρατικές» και «διάφανες» μέθοδες χρησιμοποιήθηκαν, για να εξασφαλιστεί το «αξιοπρεπές αποτέλεσμα» στην δήθεν εκλογή του αντικαταστάτη του Γ. Παπανδρέου στην αρχηγία του χρεοκοπημένου ψευτοσοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ.

Όμως, δεν ήταν καθόλου αναγκαίες οι αποκαλυπτικές καταγγελίες του Τζουμάκα ή οποιουδήποτε άλλου παραμερισμένου, για να μάθουμε ότι η προεδρική «εκλογή» του Βενιζέλου και το «αξιοπρεπές εκλογικό αποτέλεσμα» τις 18 του Μάρτη ήταν ΠΡΟΚΑΤ, βιαστικό έργο ορισμένου μηχανισμού που στήθηκε από τους ανθρώπους της εγχώριας και της ευρωπαϊκής ιμπεριαλιστικής ολιγαρχίας, όταν διαπιστώθηκε ότι το άλογο της παπανδρεϊκής φατρίας δεν ανταποκρίνονταν με την αναγκαία επάρκεια στις αντιδραστικές επιδιώξεις τους.

Και μόνο το γεγονός ότι προφασίστηκαν καταστατικό κώλυμα για να αποκλείσουν άλλες υποψηφιότητες, την ίδια στιγμή που ο εκλεκτός της ολιγαρχίας διαλαλούσε ότι σκόπευε να αναδειχθεί πρόεδρος του «νέου ΠΑΣΟΚ», ομολογούσαν φανερά και θρασύτατα ότι οι «αλλαγές» και η «εκλογή» είχαν γίνει ήδη στα παρασκήνια πολύ πριν στηθούν οι κάλπες και το όλο θεατρικό σκηνικό της ενθρόνισης!

Το γελοίο του «αξιοπρέπους αποτελέσματος» καταγράφηκε, αναλυτικά και πασιφανέστατα και στις τηλεοπτικές κάμερες. Όπου, σε ρεπορτάζ που αναμεταδόθηκε στην εκπομή του Λ. Λαζόπουλου, (ALPHA), οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν τον ρεπόρτερ να ψηφίζει επανειλλημένα 5 φορές στο ίδιο εκλογικό τμήμα και 2-3 φορές σε άλλα τμήματα, πληρώνοντας κάθε φορά το δίευρο της “συμμετοχής”. Πόσοι άλλοι άραγε έκαναν, με πιο επίμονο και συστηματικό τρόπο, την ίδια δουλειά ώστε να στηθεί το «αξιοπρεπές» θέατρο του «νέου» αρχηγού;

Μονάχα αφελείς, λοιπόν, ή αθεράπευτοι καιροσκόποι βολεψάκηδες, είναι δυνατό να παίρνουν στα σοβαρά και να αναμασάνε, μαζί με τα ΜΜΕ, τα παραμύθια του μηχανισμού της ολιγαρχικής απάτης, που τόσο πιστά υπηρετεί ο «νέος» αρχηγός του «νέου» ΠΑΣΟΚ, ιδιαίτερα απ΄ όταν προβιβάστηκε σε αντιπρόεδρο και υπουργό οικονομικών.


 

Σχετικά άρθρα