ΚΑΥΓΑΔΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΔΩ…

ΚΑΥΓΑΔΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΔΩ…

 

Πλήθος υποψήφιων αρχηγών στην κορυφή του καταποντισμένου και άλλοτε πολυσυλλεκτικού ΠΑΣΟΚ!
Υπόγειος, μα και φανερός, άγριος καυγάς έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα διακεκριμένα στελέχη του για το ποιος, με τι τρόπο και πότε, θα πάρει την θέση του χρεοκοπημένου αρχηγού Γιωργάκη Papandreou!
Ο οποίος, όμως, εξακολουθεί να αρνείται να παραδεχθεί την χρεοκοπία του και να εγκαταλείψει οικειοθελώς, φρόνιμα και «συντεταγμένα», την αρχηγία (την μοναρχική αρχηγία) του μεγάλου πολιτικού σχηματισμού της «κεντροαριστεράς» παράταξης, που είχε ιδρύσει το 1974 ο μακαρίτης πατέρας του, αναστυλώνοντας, μαζί με τον «εθνάρχη» Κ. Καραμανλή, το διαλυμένο, από τη χούντα των συνταγματαρχών, δικομματικό πολιτικό σύστημα της κεφαλαιοκρατικής εξουσίας!
Στο κάτω – κάτω, γιατί πρέπει ένας Γεώργιος Παπανδρέου, ο νεώτερος, να παραδεχθεί την χρεοκοπία και την ήττα του; Και σε ποιον απ΄ όλους τους μνηστήρες της αρχηγίας του να παραδώσει την σκυτάλη; Ποιος απ΄  όλους αυτούς, που διεκδικούν να αναλάβουν τα καθήκοντα του αρχηγού της «κεντροαριστεράς» παράταξης, είναι λιγότερο χρεοκοπημένος απ΄ αυτόν; Υπουργοί και παρατρεχάμενοι δικοί του και της τρόικας ήταν (και είναι ακόμα) όλοι τους. Μαζί έριξαν στην ξέρα το καράβι! Μαζί καταλήστευσαν τον λαό και ρήμαξαν την χώρα! Μαζί αράδιαζαν και αραδιάζουν του κόσμου τις ψευτιές και διακήρυξαν ότι «οι θυσίες του λαού πιάνουν τόπο». Πως λοιπόν, ένα «υπεύθυνος» ηγέτης να αναγνωρίσει τώρα ότι υπάρχει ανάμεσά τους κάποιος ικανότερος απ΄ αυτόν να πάρει στα χέρια του το τιμόνι της ναυαγισμένης παράταξής τους; Με άλλα λόγια, αληθινή Βαβυλωνία.
Ωστόσο, το εκπληκτικότερο απ΄ όλα είναι ότι όλοι αυτοί οι φιλόδοξοι παλιάτσοι, στην πρεμούρα τους να αναδειχτούν πρώτοι καπεταναίοι της «κεντροαριστεράς», για να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ντόπια και την ξένη ολιγαρχική ακρίδα, μαλώνουν φανερά σε ξένον αχυρώνα! Καυγαδίζουν για το ΠΑΣΟΚ που δεν είναι πια εδώ… Όπως τον παλιό εκείνον «καλό καιρό» που είχαν πέραση τα δημαγωγικά ψευτοσοσιαλιστικά συνθήματα της παπανδρεϊκής αστικής «κεντροαριστεράς».- 

Σχετικά άρθρα