Επιστολή προς την ΔΕΗ: Οχι άλλες απειλές διαακοπής ρεύματος _ Π.Δούμας

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΛΛΑ
!

Για τις επανειλημένες προειδοποιητικές απειλές της ΔΕΗ για διακοπή του ρεύματος επειδή δεν πλήρωσε το χαράτσι, ο σ. Δούμας Παναγιώτης, έστειλε στην ΔΕΗ Περιστερίου την επιστολή που αναδημοσιεύουμε εδώ

 


 

 

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΛΛΑ!

Προς την Διεύθυνση

της ΔΕΗ Περιστερίου

 

  • Η ηλεκτροδότηση είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου!
  • ΟΧΙ άλλες απειλές! Δεν χρωστάω, μου χρωστάνε!

Συμπολίτες, φοροεισπράκτορες της ΔΕΗ,
Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, δεν χρωστάω στην ΔΕΗ ούτε μισό ευρώ. Πλήρωσα κανονικά, πριν λήξουν, όλους του λογαριασμούς κατανάλωσης που μου στείλατε μέχρι σήμερα. Δεν έχετε επομένως κανένα δικαίωμα να με απειλείτε με διακοπή της ηλεκτροδότησης!
Το «χαράτσι» που επέβαλαν αυθαίρετα οι φορομπήχτες της παράνομης κυβέρνησης δεν το πλήρωσα και δεν θα το πληρώσω! Πρώτον, επειδή, στην ηλικία των 76 χρόνων, η πετσοκομμένη και διαρκώς ληστευόμενη σύνταξή μου (η οποία είναι το μοναδικό εισόδημά μου) δεν επαρκεί για τις βιοτικές μου ανάγκες! Και δεύτερον, επειδή αρνούμαι να πληρώνω οποιαδήποτε αυθαίρετα χαράτσια για ένα διαμέρισμα 50 μ2 (ηλικίας 35 χρόνων) στο τριτοκοσμικό Περιστέρι. Διαμέρισμα που αγόρασα με στεγαστικό δάνειο, επιδοτούμενο από την Εργατική Κατοικία, και για το οποίο πληρώνω στην τράπεζα κάθε μήνα 400 ευρώ!
Κατά συνέπεια, δεν χρωστάω αλλά μου χρωστάνε και μάλιστα πολλά! Δούλευα από 12 χρονών και βγήκα στην σύνταξη στα 70 χρόνια μου! Από που λοιπόν αντλούν το δικαίωμα να μου ψαλιδίζουν την ισχνή σύνταξή μου και από πάνω να μου επιβάλλουν ληστρικά, απάνθρωπα και αντισυνταγματικά χαράτσια, οι υπηρέτες των τοκογλύφων και όλων των κηφήνων που ληστεύουν με κάθε τρόπο τον εργαζόμενο λαό;
Σας το έχω δηλώσει άλλη μια φορά και το επαναλαμβάνω: Δεν θα υποκύψω στην ληστρική αυθαιρεσία των αυτόκλητων εθνοσωτήρων! Κι αν τολμήσετε να στείλετε να μου κόψουν το ρεύμα δεν θα μείνω με τα χέρια σταυρωμένα!! Ούτε και θα τους κάνω την χάρη να αυτοκτονήσω!!

5 Απρίλη 2012

Παναγιώτης Ελ. Δούμας


 

Σχετικά άρθρα